Αρχική    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQ

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Το HAPI END έχει παρενέργειες;

Το HAPI END δεν έχει καθόλου παρενέργειες, δεν επηρεάζει την αρτηριακή πίεση ενώ δεν περιέχει γλυκόζη και άλλες γλυκαντικές ουσίες. Αντίθετα, ο Ψευδάργυρος που περιέχει συμβάλλει για ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα, η Βιταμίνη D στη φυσική άμυνα του οργανισμού και το Tribulus Terrestris στη διατήρηση του μυϊκού τόνου και της ενέργειας στο σώμα.

Yπάρχουν συγκεκριμένες ηλικίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το HAPI END;

Όχι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες.

Mπορεί να το πάρει και κάποιος που δεν έχει πρόβλημα;

Φυσικά και μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάποιος που θα το πάρει θα ανταποκριθεί άμεσα;

Το HAPI END δεν είναι φάρμακο, άρα έχει ένα πιο ήπιο μηχανισμό λειτουργίας. Ιδανικά θα ήταν κάποιος
να το έπαιρνε μετά το φαγητό για καλύτερη απορρόφηση.

Πόσο διαρκεί η δράση του;

Αυτό είναι υποκειμενικό, εξαρτάται από τη διάθεση, από την ηλικία, το βάρος και από το αν κάποιος έχει καταναλώσει αλκοόλ. Σε γενικές γραμμές τα συστατικά του είναι ενεργά έως και 20 ώρες.

Αν κάποιος είναι διαβητικός μπορεί να πάρει το χάπι;

Το HAPI END δεν περιέχει γλυκόζη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες. Συνεπώς δεν επηρεάζεται ο δείκτης του σακχάρου. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης φαρμάκων θα πρέπει να συμβουλεύεται το γιατρό του.

Αν κάποιος παίρνει φάρμακα για πίεση μπορεί να πάρει το HAPI END;

Τα φυσικά συστατικά του HAPI END δεν επηρεάζουν τους δείκτες της αρτηριακής πίεσης. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης φαρμάκων θα πρέπει να συμβουλεύεται τον γιατρό του.

Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία;

Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία είναι ένα χάπι 2 ώρες πριν τη σεξουαλική επαφή. Σε περίπτωση που κάποιος είναι υπέρβαρος ή επιθυμεί ισχυρότερα αποτελέσματα επιτρέπεται ως μέγιστη δοσολογία η ημερησία λήψη δύο δισκίων.

Είναι εγκεκριμένο προϊόν;

Αν και τα συμπληρώματα διατροφής δεν υπόκεινται σε διαδικασία αδειοδότησης, το HAPI END είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που διαθέτει Πιστοποιητικό Ελεύθερης Κυκλοφορίας ΕΟΦ με αριθμό 25112/16-03-21 και Αριθμό Γνωστοποίησης ΕΟΦ (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων) με αριθμό 102543/09-10-18. Το HAPI END κυκλοφορεί νόμιμα στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω των φαρμακείων.

Για πόσο διάστημα μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος το HAPI END;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα από την συνεχή λήψη του HAPI END. Η συστηματική χρήση του συμβάλει στην μεγιστοποίηση των οφελών που προσφέρουν τα συστατικά του.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

2313 253 300

Καλέστε τώρα!