Πόσο ικανοί είναι οι άντρες στο κρεβάτι;

Πόσο ικανοί είναι οι άντρες στο κρεβάτι;

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η καλή σεξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι καθοριστικός
παράγοντας για την διατήρηση μιας σχέσης. Η αλήθεια είναι ότι με την πάροδο του χρόνου εξασθενεί ή ακόμη και χάνεται η σεξουαλική επιθυμία και η καλή στυτική λειτουργία.
Πολλές φορές ακόμη και όμορφες και επιθυμητές γυναίκες έχουν βιώσει περιπτώσεις που ο σύντροφός τους δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

Το κακό είναι ότι οι γυναίκες ερμηνεύουν πολλές φορές ότι η μη ικανοποιητική στύση του συντρόφου της συνδυάζεται με πιθανή απόρριψη της, ή ότι δεν τη βρίσκει πλέον ελκυστική, ή ότι βρήκε κάποια άλλη, η ότι κάτι δεν κάνει κάτι αυτή καλά, δημιουργώντας της πολλές φορές ενοχές αλλά και ανασφάλεια.

Από την άλλη αν κάποια γυναίκα δεν έχει επιθυμία για σεξ, μπορεί κατά κάποιο τρόπο να το κρύψει η σε κάθε περίπτωση η μη διάθεσή της να μην επηρεάσει την ερωτική επαφή. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους άντρες καθώς είναι άμεσα ορατό το μη
αποτέλεσμα. Αυτό αφορά κυρίως τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Όμως κάποιο (ατύχημα) μπορεί να συμβεί για πολλούς και διάφορους λογούς.

Υπάρχει μία κατηγορία ανδρών που μπαίνουν σε μια νέα σχέση και έχουν το άγχος μήπως δεν τα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους.
Ένας ακόμη λόγος για μία πιθανή δυσλειτουργία είναι ο άντρας να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, να είναι συστηματικός καπνιστής, να είναι υπέρβαρος, να ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή ή να έχει κάποια προβλήματα υγείας π.χ. διαβήτη. Σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία γιατί μεγαλώνοντας πέφτουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.
Το κυριότερο όμως είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας και το καθημερινό στρεσάρισμα.

Πόσο ικανοί είναι οι άντρες στο κρεβάτι;

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση σε φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει μία πολύ μεγάλη μερίδα ανδρών οι οποίοι επιλέγουν τα
συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση στυτικής λειτουργίας.

Τι όμως πρέπει να προσέξουμε;

Ειδικά στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάρα πολλά σκευάσματα τα οποία υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα και θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία (κάτι που απαγορεύεται γιατί δεν είναι φάρμακα). Ελάχιστα όμως διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία και κυρίως το πόσο ασφαλή είναι.

Μάλιστα για πολλά υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Άρα θα πρέπει όλοι μας να προσέχουμε τι αγοράζουμε γιατί μπορεί να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ρωτήσει κάποιος το γιατρό του ή το φαρμακοποιό του να προμηθευτεί προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία.
Δυστυχώς όμως πολλοί άνδρες δεν θα έμπαιναν σε ένα φαρμακείο για να αγοράσουν ένα τέτοιο προϊόν ειδικά σε μικρές κοινωνίες όπως πχ σε μικρές πόλεις ή χωριά της επαρχίας γιατί έτσι θεωρούν ότι θίγεται ο ανδρισμός τους.

Όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινά να επηρεάζεται αρνητικά και η σεξουαλική επιθυμία και ικανότητα άρα δεν είναι ταμπού η αγορά τέτοιων προϊόντων από ένα φαρμακείο και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ώστε να νιώσει κάποιος άντρας ενοχές που θα χρησιμοποιήσει κάποιο τέτοιο προϊόν γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικό με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι καθημερινά να επηρεάζεται αρνητικά και η σεξουαλική επιθυμία και η ικανότητα.

Η βοήθεια της επιστήμης

Ποιος όμως είναι ο λόγος που θα οδηγήσει έναν υγιή άντρα να αγοράσει ένα φάρμακο ή ένα συμπλήρωμα διατροφής για να για την ενίσχυση του; Κυρίως να νοιώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Επίσης υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες οι οποίοι θέλουν ακόμη περισσότερες επιδόσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και επιβεβαίωση για έναν άντρα από τον του λέει η σύντροφος του ότι είναι ο μοναδικός που την έκανε να νιώσει έτσι. Σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος σε έναν άντρα από το να νιώσει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή όταν αυτό συμβεί έστω και για μία φορά. Υπάρχει μία κατηγορία ανδρών που μπαίνοντας σε μία νέα σχέση έχει από τη μία το άγχος μήπως δεν ανταπεξέλθει και από την άλλη την επιθυμία, του να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και την εικόνα του σούπερ εραστή.

Πολλοί κάνουν ευχές… εύχομαι να μη συμβεί σε μένα, εύχομαι να της αρέσει, εύχομαι να την ικανοποιήσω, εύχομαι να μπορέσω ακόμη μια φορά. Καλά τα ευχολόγια αλλά ακόμη καλύτερη η σωστή επιλογή.

Μπορεί το πρόβλημα να έχει HAPPY END

Αν λοιπόν κάποιος αντί για φάρμακο επιλέξει συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας του τότε η ιδανική επιλογή είναι το HAPI END. Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής στην κατηγορία του το οποίο διαθέτει όχι απλά αριθμό γνωστοποίησης αλλά άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Είναι το απολυτό φυτικό ενισχυτικό ερωτικής διέγερσης για άμεσο και ασφαλές αποτέλεσμα που διαρκεί.

Τι το κάνει τόσο μοναδικό;

Είναι ένας συνδυασμός πλεονεκτημάτων.
Καταρχάς είναι 100% φυτικό προϊόν το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου παρενέργειες, δεν επηρεάζει την αρτηριακή πίεση και δεν περιέχει γλυκόζη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες Ενισχύει την ερωτική επιθυμία και αντοχή, βοηθά σταδιακά στην επαναφορά της καλής στυτικής λειτουργίας, δρα απευθείας στα κέντρα διέγερσης του ανδρικού οργανισμού και αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης με αποτέλεσμα την ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας έτσι ώστε να επιτευχθεί μία ιδανική ερωτική συνεύρεση.
Έτσι επιτυγχάνεται άμεση στύση χωρίς όμως να δημιουργείται απότομο σοκ στον
οργανισμό και χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του χρήστη.
Παράλληλα εξασφαλίζει σταδιακά ακόμη μεγαλύτερη σεξουαλική απόδοση ενώ η
συστηματική χρήση του συμβάλει στην σταδιακή αποκατάσταση της καλής σεξουαλικής και στυτικής λειτουργίας.

Η καινοτόμος Formula του HAPI END με το συνδυασμό των φυτικών εκχυλισμάτων
επιτυγχάνει την αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης γεγονός που επηρεάζει άμεσα τα σεξουαλικά και αναπαραγωγικά συστήματα του άντρα αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές και προσφέρει αύξηση της μυϊκής μάζας έτσι ώστε να επιτευχθεί μία απόλυτα ιδανική στυτική λειτουργία.

Το HAPI END δεν είναι φάρμακο άρα έχει ένα πιο ήπιο μηχανισμό λειτουργίας.
Ιδανικά θα ήταν κάποιος να το έπαιρνε περίπου δύο ώρες πριν τη σεξουαλική επαφή, αλλά και αυτό εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό ή και τη διάθεση που έχει εκείνη τη στιγμή. Η δράση του εξαρτάται από τη διάθεση, την ηλικία, από το αν κάποιος έχει καταναλώσει αλκοόλ, από το σύντροφο που έχουμε απέναντι μας. Σε γενικές γραμμές τα συστατικά του είναι ενεργά για περίπου γύρω στις 20 ώρες.

Το HAPI END μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες όλων των ηλικιών.
Είναι προσιτό στην τιμή και μπορεί κάποιος να το βρει χωρίς ιατρική συνταγή για την μέγιστη στυτική λειτουργία!

Κυκλοφορεί διαπιστευμένα στην Ελλάδα και διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία καθώς και σε ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Δείτε περισσότερα στο www.hapiend.com

Ακολουθήστε το HAPI END στα Social Media:
Instagram
www.instagram.com/hapiend.gr
Facebookwww.facebook.com/hapiend.gr

Προσθέστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *